Değerlerimi Yaşıyorum Projesi (Aralık Ayı)

Okulumuz ´Değerlerimi Yaşıyorum Projesi´ kapsamında çalışmalara başlamıştır. Aralık ayı çalışması olarak okulda ´Küfürsüz Hava Sahası´ oluşturulmuştur. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Tuğba DEVECİ´nin önderliğinde öğretmen ve öğrencilere bu ayın konusuyla ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır.Konu ile ilgili afişler hazırlanmıştır. Ayrıca ´KÜFRETMEMELİYİM´ konulu slogan yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada 1. olan öğrenciye ödül verilecektir. Her şubeden birer tane temsilci seçilerek ´Erdemli Öğrenciler Topluluğu´ oluşturulmuştur. Bu öğrenciler sınıflarını bilgilendirmek ve yapılan çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla seçilmişlerdir. Her ay ´Ayın Erdemli Öğrencisi´ seçilerek bu öğrenci ödüllendirilecektir.

14.12.2015 2200

Albümü görmek için tıklayınız...fotograf_galerisi_1376743.html