Değerlerimi Yaşıyorum Projesi (Ocak Ayı)

Değerler Eğitimi kapsamında Ocak ayının "Empati ve İletişim" konulu çalışmalarımız okulumuzda hızla devam etmektedir. Bu kapsamda öncelikle genel toplantılar (İdare, öğretmen ve öğrencilerle) yapılmış olup fikir alışverişinde bulunulmuştur. Daha sonra öğrencilerin empati duygusunu geliştirmek amacıyla sabah töreninin öğrenciler tarafından düzenlenmesi sağlanmıştır. Ayrıca Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Tuğba DEVECİ tarafından ders esnasında engelli öğrencilerle empati kurmak amacıyla öğrencilerle çalışmalar yapılmıştır. Bunun yanı sıra Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğretmenimiz Nizamettin BAYKAL 8. sınıf öğrencilerine Empati ve İletişim konulu sunum yapmıştır. Ayrıca öğrencilerin konuyu içselleştirmesi amacıyla drama tekniğini kullanarak empati konusuna dikkat çekmiştir.

18.01.2016 590

Albümü görmek için tıklayınız...fotograf_galerisi_1407400.html